Arjan Smit is de CEO van Arjan Smit tulp bloemen, gedeeltelijk in Chile, Nieuw-Zeeland, Frankrijk en Nederland. Oorspronkelijk Arjan begon als een tulpbloemen en tulpenbollenkweker.Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met tulpen en speciale tulparrangementen, besteld door bedrijven uit alle delen van de wereld.
Als voorzitter van Tulpen Promotie Nederland, heeft Arjan een uitgebreide ervaring opgedaan in het organiseren van grote evenementen.

Dream Decoration is opgericht door Lusine Sarkisjan-Smit, een cake-art en decor event organisator uit Nederland.
Meer dan 15 jaar verzorgt Lusine trouwlocaties in Europa, de VS, Rusland en Armenië die versierd zijn met bloemstukken en vele andere prachtige decoraties.

Arjan en Lusine hebben besloten om samen te werken en hun expertise te combineren in een nieuwe onderneming, met de nadruk op hoge kwaliteit bloemstukken, o.a. bruiloften. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van bloemstukken voor ambassades en andere overheidsinstellingen.
De combinatie van ruime ervaring en expertise zal zeer mooie bloemarrangementen opleveren welke uw verwachtingen zal overtreffen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op flowerdecoration@smitflowers.nl

U kunt ons ook volgen op Facebook: DreamdecorationEU